Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Κοινότητας Θήβας»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας που θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο (Κύπρου 3) την 17η του μηνός Μαΐου έτους 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 με θέματα: «1) Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «Κομμωτήριο», επί της οδού Επαμεινώνδα 27, στη Θήβα, μετά από αίτηση του κ. Δημητρίου Ιωάννη του Γεωργίου.

2) Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «Ιντερνετ Καφέ», επί των οδών Επαμεινώνδα & Δίρκης 39, στη Θήβα, μετά από αίτηση του κ. Ανδριανού Πέτρου του Θεοχάρη

3) Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «Κυλικείο - οινοπωλείο», εντός του κτιρίου του ΚΤΕΛ Θηβών, μετά από αίτηση του κ. Λεμπέση Ηλία του Κων/νου.

4) Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «Ιντερνετ Καφέ», επί της οδού Επαμεινώνδα 109, στη Θήβα, μετά από αίτηση του κ.Ανέστη Γεώργιου του Λουκά. », σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ Α' 87).

(Η συνεδρίαση θεωρείται κατεπείγουσα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87), διότι η καθυστέρηση της προέγκρισης άδειας λειτουργίας καταστήματος από το Δήμο, συνεπάγεται με την επιβολή πρόστιμου στους καταστηματάρχες, σε ενδεχόμενο έλεγχο .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΡΕΜΗΣ