Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ



Δίρκης 20 – Τα.κ 32200 Θήβα
Τηλ 6978007275 tel&fax :22620 81044
e-mail: oebethivas@yahoo.gr , www.oebethivas.blogspot.com
Θηβα 13 Ιουνίου 2012

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνων Επαρχιας Θηβας απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Αντώνιο Ρουπακιώτη και προς την Διοικητή του Ο.Α.Ε.Ε., κα. Γεωργία Κωτίδου, με την οποία ζητά να ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ασφαλιστικός φορέας Ο.Α.Ε.Ε.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Όλοι οι Έλληνες ασφαλισμένοι παρακολουθούν με αγωνία την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας και στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και ο ασφαλιστικός μας φορέας, ο Ο.Α.Ε.Ε.

Τα ελλείμματα, παρά τις εκάστοτε διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι αντιμετωπίζονται δυστυχώς, σύμφωνα και με δημοσιεύματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και με τον προϋπολογισμό που κατετέθη για έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο, αντί να μειώνονται αυξάνονται και ο ασφαλιστικός μας φορέας βυθίζεται στην αβεβαιότητα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη και η καταβολή των συντάξεων.

Θα παρακαλέσουμε, ως εκ τούτου, να πληροφορηθούμε για την πραγματική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το ταμείο καθώς και για τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της οικονομικής κατάρρευσης.

Είμαστε στην διάθεσή σας με τις προτάσεις μας για να συμβάλλουμε στην ανασυγκρότηση του ταμείου, έτσι ώστε να τεθεί «ανάχωμα» στην πλήρη κατάρρευση και τον αφανισμό του».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ