Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Θήβα - Εξιχνιάσθηκαν άμεσα δύο κλοπές – διαρρήξεις σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκαν άμεσα δύο (2) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές της Θήβας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 28χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη χθες (11-11-2014) το πρωί στη Θήβα και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 09 έως και πρωινές ώρες της 10-11-2014, ο 28χρονος παραβίασε τις πόρτες των συνοδηγών από δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και αφαίρεσε:
Από το εσωτερικό του πρώτου οχήματος, ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ και διάφορα είδη ένδυσης.
Από το εσωτερικό του δεύτερου οχήματος, ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού, διάφορα έγγραφα του παθόντα.
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανωτέρω είδη ένδυσης, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.