Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Aποχωρεί από το Λεβαδειακό ο Γιάννης Κομπότης


Την οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Γιάννη Κομπότη να αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αφήνοντας και την ΠΑΕ Λεβαδειακός επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Μίχας.

«Μπορεί κατά καιρούς να ακούγονταν και να λέγονταν διάφορα. Αυτή τη φορά όμως σας διαβεβαιώνω ότι ο Γιάννης Κομπότης έχει ήδη πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει και είναι πλέον ειλλημμένη» θα πει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μιλώντας στο stereasports.

Γιατί μπορεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να είπε γι” αυτή την απόφασή του στους άμεσους συνεργάτες του αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που αυτό επισημοποιείται και επιβεβαιώνεται από τα επίσημα χείλη του Δημήτρη Μίχα ο ο οποίος και έχει μιλήσει γι” αυτό το θέμα με τον Γιάννη Κομπότη.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ρωτήθηκε για το πως μπορεί να γίνει αυτή η αποχώρηση και αν υπάρχει κάποια διάδοχη κατάσταση: «Ο Γιάννης Κομπότης όχι μόνο θέλει να αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό, όπως άλλωστε ανέφερε προ ημερών στους συνεργάτες του, αλλά χαρίζει και τις μετοχές. Δεν επιθυμεί, δηλαδή, να λάβει χρήματα για να παραχωρήσει την ομάδα στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο» θα καταλήξει ο Δημήτρης Μίχας αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα αν δεν βρεθεί κάποιος να θελήσει να εμπλακεί και να την "τρέξει" στη Football League (αν υποβιβαστεί τελικά), τότε σκοπεύει να ρίξει τον Λεβαδειακό στη Γ” Εθνική και να γίνει εκκαθάριση.

ΠΗΓΗ: www.stereasports.com