Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ολοκληρώνεται έτσι η αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου

Σε συνέχεια των αγώνων που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με την αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου,  πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη μεταξύ του προεδρείου τού Συλλόγου, του πρ. υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Κατσιμπάρδη και των Στέφανο Αγιάσογλου Δ/ντα Συμβούλου του ΟΣΚ και Παναγιώτη Ναυπλιώτη Γενικού Δ/ντη Έργων, όπου και αποφασίστηκε η ολοκλήρωση από τον ΟΣΚ των παρεμβάσεων αναβάθμισης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου, με την κατασκευή στη βορειοανατολική πλευρά του, σύγχρονης ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ, προϋπολογισμού που θα πλησιάσει το 1.000.000 ευρώ. Το έργο θα παραδοθεί στο τέλος του τρέχοντος έτους.
Σημειώνουμε εδώ ότι ο πρ. υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης  είχε τις προηγούμενες ημέρες, για το θέμα αυτό, συναντήσεις με αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.

Image
Το έγγραφο του ΟΣΚ
 
Μετά την προαναφερόμενη επιστολή του ΟΣΚ για την κατασκευή τού έργου ακολούθησε συνάντηση του Συλλόγου με το Δήμαρχο Σχηματαρίου, Ηλία Δημητρίου – Χόντζια όπου και συζητήθηκαν τρόποι αξιοποίησης της παραπάνω σπουδαίας απόφασης του ΟΣΚ και επίσης τρόποι συνεργασίας για την ταχεία κατασκευή της νέας αυτής Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων. 

Image
Από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την 5/11/2009 στα Γραφεία του ΟΣΚ για το θέμα της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Διακρίνονται από δεξιά ο πρ. υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΚ Στέφανος Αγιάσογλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου Αρετή Μπακοδήμου, ο Γενικός Δ/ντης Έργων Παναγιώτης Ναυπλιώτης και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Αλτζερίνης