Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Εορταστική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

.
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας έχει την τιμή να προσκαλέσει τα μέλη του, στην ετήσια εορταστική εκδήλωση του, η οποία πραγματοποιείται, με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στο κέντρο «Rodon Palace», στο 8ο χλμ. Λιβαδειάς – Ορχομενού, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 7 μ.μ.
Η φετινή εκδήλωση μας είναι αφιερωμένη στους «5 Βοιωτούς Υπουργούς από τη μεταπολίτευση έως σήμερα», ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και δράσης τους.
Η επιχειρηματική κοινότητα της Βοιωτίας αποχαιρετά το 2009 έντονα προβληματισμένη. Η παγίωση μιας κατάστασης ασφυξίας στην αγορά, οι πτωχεύσεις επιχειρήσεων, οι ακάλυπτες επιταγές, η μείωση της κατανάλωσης αποτελούν καθημερινά φαινόμενα, τα οποία μάλιστα εντείνονται, με τις προβλέψεις, δυστυχώς, για την ελληνική οικονομία να επιμένουν σ΄ένα δυσοίωνο μέλλον.
Όμως η αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε ένα κλίμα γενικής απαισιοδοξίας. Οι σημερινές συγκυρίες, τόσο οι διεθνείς όσο και οι εθνικές κάνουν επιτακτικότερη από ποτέ την ανάγκη για την ανάληψη δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Οι επιχειρηματικοί, πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς του τόπου καλούνται να ενσκήψουν με σοβαρότητα στις νέες οικονομικές συνθήκες και να προτείνουν λύσεις βιώσιμες και αποτελεσματικές.
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτήν την συλλογική προσπάθεια, με την πεποίθηση, ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα, αν στηριχθεί αποτελεσματικά, θα αποτελέσει για άλλη μία φορά τον καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης του τόπου.
Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου μας, το νέο έτος να είναι ειρηνικό ευτυχισμένο και δημιουργικό.
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης