Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ
Βουλευτής Π.Α.Σ.Ο.Κ. Ν. Βοιωτίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο μπλόκο των αγροτών στο 70ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας βρέθηκε την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη.
Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αγρότες και τους εκπροσώπους τους και να ενημερωθεί για τα αιτήματά τους.
Αμέσως μετά η κ. Τσόνογλου δήλωσε σχετικά:
«Για μια ακόμη φορά η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει προβλήματα που άφησε πίσω της η Ν.Δ και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν, δυστυχώς, όλες οι παραγωγικές τάξεις, όλοι οι πολίτες.
Γι’ αυτό το λόγο πιστεύω ότι όλοι μας θα πρέπει να δώσουμε τόπο στην οργή, να αποδεχτούμε την πρόσκληση της Υπουργού και όλης της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, για ευρύ διάλογο ώστε ακόμη και σε μια δύσκολη συγκυρία, όπως η σημερινή, να δούμε πως θα μπορέσουμε να συμπιέσουμε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός μας κόσμος.
Θα πρέπει να ξέρουν, οι αγρότες, πως η Κυβέρνηση προωθεί λύσεις για ένα καλύτερο αύριο με στόχο την στήριξη τους. Δυστυχώς όμως όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είμαι σήμερα εδώ, στα μπλόκα δηλώνοντας ότι θα είμαι παρούσα όποτε και αν με καλέσετε. Τελειώνοντας σας διαβεβαιώνω ότι προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».