Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Η δυνατή ομάδα


Σε μία σεμνή τελετή σήμερα η Ελληνική 'Ενωση ¨Ερευνας και Διάδωσης -κΚέντρο Επιχειρήσεων  Λιβαδιάς - εγκαινίασε το νέο της κέντρο εκπαίδευσης και επιχειρήσεων που βρίσκεται στο Πέρα Χωριό Λιβαδιάς σε μία πανοραμική τοποθεσία , ευγενική παραχώρηση του Δήμου Λιβαδέων , και παράλληλα έκοψε και την πρωτοχρονάτικη πίτα της.
Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν ο Νομαρχης Βοιωτίας κος Κλέαρχος Περγαντάς  , ο Δήμαρχος Λιβαδιάς κος  Τσιφής Δημήτρης , ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κος Αγνιάδης Παναγιώτης ο πρωην Υπουργός κος Ευάγγελος Μπασιάκος  και πλήθος άλλων στελεχών και παραγόντων  της Πολιτικής Προστασίας , εκπροσώπων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κλπ και φυσικά πλήθος κόσμου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ομάδας κος Γιώργος Ανέστης  , ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενος για την βοήθεια ηθική και υλική πρός την ομάδα και υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο.
Είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση απο κοντά να συνομιλήσουμε με μέλη της ομάδας και να διαπιστώσουμε το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο και την λάμψη του "εθελοντισμού" στα μάτια τους.
Πρόκειται αναμφίβολα για μία δυνατή ομάδα !!!!  Συγχαρητήρια