Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Επιστολή Τσόνογλου σε Διαμαντοπούλου εν όψει του 8ου Παγκόσμιο Συνέδριο Επενδύσεων 2010



Προς την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Διαμαντοπούλου

κ. Γενική, Αγαπητή Κατερίνα

Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα ότι η Περιφέρεια μας είναι η μοναδική Ελληνική Περιφέρεια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα, και ουσιαστικά την Ευρώπη μαζί με άλλες τρεις Ευρωπαϊκές χώρες, στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Επενδύσεων 2010 που θα γίνει τον προσεχή Ιούνιο στην Γαλλία. Κατ’ αρχήν συγχαίρω εσάς και τους συνεργάτες σας αφού καταφέρατε να εξασφαλίσετε, με την ολοκληρωμένη πρόταση που υποβάλατε, την συμμετοχή της Στερεάς Ελλάδας σε ένα τόσο σημαντικό, Παγκοσμίου επιπέδου, γεγονός!
Ως γνωστόν το συγκεκριμένο συνέδριο είναι ένας υψηλού κύρους θεσμός όπου θα δοθεί η δυνατότητα να παρουσιαστούν οι επενδυτικές δυνατότητες της Περιφέρειας μας, σε όλον τον κόσμο με δεδομένο ότι η παρουσίαση αυτή θα γίνει σε ειδικό κοινό 500 ηγετών παγκοσμίου επιπέδου στους τομείς της Οικονομίας και της Πολιτικής.
Η Περιφέρεια μας, έχει πλήθος δυνατοτήτων αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να βγει από την αφάνεια και την μιζέρια.
Ήρθε ο καιρός που η «επιθετική επενδυτική πολιτική» για ανάπτυξη, αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας και ευημερία έχει γίνει ο πρώτος στόχος της Γενικής Γραμματείας της Περιφέρειας Στερεάς και της Κυβέρνησης μας.
Κλείνοντας θέλω να εκφράσω για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μου για την εξαιρετική και αποδοτική δουλειά που κάνετε και θεωρείστε δεδομένη την συμβολή μου και την συμμετοχή μου, όποτε το χρειαστείτε.

Με εκτίμηση
Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας