Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αλιάρτου η τελετή της ορκωμοσίας με μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση


Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεωργίου, των βουλευτών Βασιλικής Τσόνογλου του ΠΑΣΟΚ και Μιχάλη Γιαννάκη της Ν.Δ., αυτοδιοικητικών, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αλίαρτο η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Γιώργου Ντασιώτη και των συμβούλων του νέου διευρυμένου δήμου.
Ο νέος δήμαρχος αφού ευχήθηκε σε όλους για την εορταστική περίοδο αναφέρθηκε σε βασικά σημεία της πολιτικής που θα ακολουθήσει ενώ παράλληλα έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση με πολλούς αποδέκτες εντός και εκτός των «τοιχών».
«Γνωρίζουμε ότι αναλαμβάνουμε τεράστιες ευθύνες σε ένα διευρυμένο δήμο. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και σε τοπικό. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε να τα λύσουμε και είμαστε ευχαριστημένοι που ο κόσμος είναι μαζί μας. Περιμένει από εμάς πολλά και θα αγωνισθούμε να μην τον απογοητεύσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ντασιώτης.
Επίσης δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για καταστάσεις που υπήρχαν επιρρίπτοντας ευθύνες σε δημότες αλλά και σε δημοτικές αρχές χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει για ποιες και σε ποιες περιοχές