Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ανακοινώσεις απο τον Σύλλογο γυναικών Θήβας "Ισμήνη"


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ «ΙΣΜΗΝΗ»
Επαμεινώνδου 112 τηλ: 22620 29013

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού Αττικής που συνεργάστηκαν μαζί μας και συνέδραμαν με ρουχισμό, γραφική ύλη, λιχουδιές, παιχνίδια, υποδήματα, είδη προσωπικής υγιεινής και λευκά είδη, στις τρόφιμες των φυλακών του Ελεώνα και των παιδιών τους καθώς επίσης και στις έγκλειστες μαθήτριες που φοιτούν στο σχολείο των φυλακών.
ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Την 1η Φεβρουαρίου
ημέρα Τρίτη και ώρα 6 μ.μ στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις στην ψυχολογία της Γυναίκας».
Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του συλλόγου μας κ. Βίκυ Νικολάου.
Στις 13 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και στη συνέχεια θα γίνουν αρχαιρεσίες.
Παρακαλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν.
Στις 19 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο, μνήμη της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας, προστάτιδας των Γυναικών, ο Σύλλογος μας μαζί με την Ομοσπονδία Γυναικών Βοιωτίας θα γιορτάσει στην Ιερά Μονή της Αγίας που βρίσκεται στο προάστιο της Φιλοθέης, εκεί όπου μαρτύρησε και ετάφη.
Θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία και θα επισκεφθούμε την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ακολούθως θα απολαύσουμε ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα στην Αθήνα.
Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στα Γραφεία του Συλλόγου μας καθημερινά 10 π.μ – 1 μ.μ. (22620 29013 και 6986 280294).
Το Δ.Σ
Η Πρόεδρος Μαρία Θαλασσινού
Η Γραμματέας Νίκη Γαβριηλίδη