Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Horeca στην Expo Athens


Προς: Τα Σωματεία Μέλη της ΠΟΕΣΕ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου έως Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η έκθεση HORECA για 6η συνεχή χρονιά και υπό την Αιγίδα της ΠΟΕΣΕ στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS.
Στο πλαίσιο της έκθεσης υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις και στις οποίες φέτος συμμετέχει η Ομοσπονδία μας προσκαλώντας την Ευρωμεσογειακή Ομοσπονδία Εστιατόρων (EMRF). Η Ευρωμεσογειακή Ομοσπονδία Εστιατόρων αποτελεί μια οργάνωση της οποία τα Μέλη προέρχονται από χώρες της λεκάνης της Μεσογείου και προεκτείνονται στα Βαλκάνια με στόχο την ένταξη και άλλων χωρών της Μεσογείου ή και Ευρωπαϊκών κρατών. Η Ομοσπονδία μας είναι Μέλος της EMRF από το 2008.
Πιο αναλυτικά, η επίσημη υποδοχή-παρουσίαση της EMRF θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 15.00 – 17.30 σε αίθουσα του EXPO ATHENS και παράλληλα την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της EMRF και ώρα 10.00 – 12.00.
Επίσης την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου υπάρχει η εκδήλωση της ΕΣΤΙΑΣ και ώρα 12.00–14.00 με θέμα «Η Μεσογειακή Διατροφή άυλη κληρονομιά από την UNESCO». Και το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 11.30–15.00 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Εθνικό Συνέδριο Γαστρονομίας «Kalimera Breakfast» από το Chef’s Club.
Θεωρούμε ότι είναι άμεσης προτεραιότητας η βοήθειά σας στην κινητοποίηση των Συναδέλφων, να επισκεφτούν την 6η HORECA, όπως επίσης και τις παράλληλες εκδηλώσεις.
Σας περιμένουμε και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Για το ΔΣ της ΠΟΕΣΕ
Ο Πρόεδρος Ιωάννης Τσάκος
Ο Γεν. Γραμματέας Γιώργος Καββαθάς