Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Τσιγγάνοι διακινούσαν ηρωϊνη σε Θήβα – Ασπρόπυργο – Άνω Λιόσια


470 γραμμάρια ηρωίνης στα εσώρουχα της 43χρονης…
Με 470 γραμμάρια ηρωίνης ετοιμάζονταν να τροφοδοτήσουν την «αγορά» δυο Τσιγγάνοι, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν χάρη στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Θήβας.
Πρόκειται για μια 43χρονη κι έναν 52χρονο από τον Ασπρόπυργο για τους οποίους οι Αστυνομικοί είχαν πληροφορηθεί την πλούσια δράση τους….
Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στις ευρύτερες περιοχές της Θήβας, του Ασπροπύργου και των Άνω Λιοσίων…
Έμαθαν τα στοιχεία τους, εντόπισαν και το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν και η αντίστροφη μέτρηση για τους δυο Τσιγγάνους άρχισε….
Οι Αστυνομικοί τους περίμεναν το απόγευμα της Πέμπτης στις Ερυθρές, οπότε ακινητοποίησαν το όχημα και πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο….
Στα εσώρουχά της η Τσιγγάνα είχε κρύψει μια νάιλον τσάντα με τέσσερεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους 470 γραμμαρίων και μια νάιλον συσκευασία με έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης δυο γραμμαρίων.
Οι Αστυνομικοί κατάσχεσαν, εκτός από τα ναρκωτικά, τα πέντε κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν οι κατά την αγοραπωλησία , αλλά και το αυτοκίνητο, ενώ οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θήβας.