Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ανοικτή Επιστολή του Δημάρχου Τανάγρας Ευάγγελου Γεωργίου


ImageΤαναγραίες, Ταναγραίοι,
Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας ενημερώσω ότι από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 24 Μαΐου 2011 θα διεξαχθεί από την Ελληνική Στατιστική Αρχή η γενική απογραφή του πληθυσμού και των κατοικιών της Πατρίδας μας .
Η πραγματική αποτύπωση του πληθυσμού στην πόλη μας αποκτά ξεχωριστή σημασία για την βιώσιμη και αυτόνομη πορεία της , ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία .
Με δεδομένο ότι το σημαντικότερο κριτήριο κατανομής των οικονομικών πόρων προς τον Δήμο μας από την κεντρική διοίκηση είναι ο πληθυσμός , καταλαβαίνετε πόση αξία αποκτά η απόφασή μας να απογραφούμε στην πόλη μας .
Σε διαφορετική περίπτωση θα χαθούν πολύτιμα έσοδα που θα μπορούσαν να διατεθούν σε έργα και υποδομές που έχει ανάγκη ο Δήμος Τανάγρας.
Καθήκον λοιπόν όλων μας είναι να απογραφούμε στο Δήμο Τανάγρας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινό μας ενδιαφέρον για την πόλη που ζούμε , για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας, για τα έσοδα που αναλογούν στην πόλη μας , για την λειτουργική και αισθητική της ανάπτυξη .
Καλώ όλες και όλους σας να συμβάλλετε σε αυτή την διαδικασία και να απογραφείτε εδώ , στο Δήμο Τανάγρας και στις ημερομηνίες μεταξύ 10 και 24 Μαΐου.
Σύνθημά μας : ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ – ΔΗΛΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ .
Με την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μου ,
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος
Ευάγγελος Γεωργίου