Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 
Εμείς που υπογράφουμε την καταγγελία αυτή και είμαστε υποψήφιοι για τις επικείμενες αρχαιρεσίες της 01/06/2011 στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς με το συνδυασμό ''ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ'' καταγγέλλουμε το γεγονός ότι μετά από παράνομες μεθοδεύσεις καταρτίστηκε ένας εκλογικός κατάλογος διάτρητος, αυθαίρετος και αντίθετος με το Καταστατικό του Συλλόγου μας.
Με την παρούσα μας θέλουμε να επισείσουμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους για τις σοβαρότατες συνέπειες που θα έχουν οι παράνομες αυτές μεθοδεύσεις για την εγκυρότητα των εκλογών αλλά και για την ενότητα του Συλλόγου μας.
Τους θέτουμε προ των βαρύτατων ευθυνών τους.
Τους καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή να καταλάβουν το μεγάλο ολίσθημά τους και να βοηθήσουν ενεργά, ώστε να γίνουν 'καθαρές' εκλογές σύμφωνα με το Νόμο και το εγκεκριμένο Καταστατικό του Συλλόγου μας και να ψηφίσουν τα πραγματικά μέλη του Συλλόγου μας που είναι ενεργοί έμποροι στην πόλη της Λιβαδειάς.
Διαφορετικά δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα προσβάλουμε κάθε παράνομη απόφαση και διαδικασία ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών και Διοικητικών Αρχών.

Λιβαδειά .............29/05/2011.............

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ
ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ