Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΤΑΒΕΡΝΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ

   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ
  ΔΙΡΚΗΣ 20 – Τ.Κ. 32200 – ΘΗΒΑ – ΤΗΛ. 2262081044 – fax 2262081044
  
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ-ΚΑΦΕ

Με επιτυχία διεξήχθη η συνάντηση του νέου ΔΣ του σωματείου μας και των μελών του με το Δήμαρχο και μέλη της Δημοτικής αρχής.
Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο παλαιό Δημαρχείο κάτω από πνεύμα συνεννόησης και αλληλοκατανόησης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος κ. Χατζησταμάτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Χαρέμης, ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Κάμπαξης, ο Πρόεδρος και σύσσωμο του Σωματείου μας και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Θηβαίων κ. Χαλβατζής.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και παρακολούθησαν πολλά μέλη του σωματείου μας.
Μετά τη γνωριμία μεταξύ της Δημοτικής αρχής με το νέο ΔΣ του σωματείου αναπτύχθηκαν τα θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας, όπως:
Αδυναμία πληρωμής της ΑΕΠΙ με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου.
Μείωση στις τιμές ενοικίασης πεζοδρομίων και πλατειών – διαχωρισμός σε ζώνες.
Χώρος διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης
Κατασκευή οδού Πινδάρου – ανακατασκευή πεζοδρόμου οδού Επαμεινώνδα.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έδωσε απαντήσεις σε που ήταν δυνατό άμεσα να επιλυθούν και τις απαραίτητες κατευθύνσεις στη νομική υπηρεσία του Δήμου.
Επίσης ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του επεσήμανε ότι η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του πεζόδρομου είναι υπόθεση όλων μας, Δήμου – επιχειρηματιών – Πελατών προκειμένου να αποφεύγονται υπερβολές και ακρότητες στη χρήση αυτού.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Χατζησταμάτης ανέλυσε τον κανονισμό λειτουργίας του πεζόδρομου, βοηθούμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Χαρέμη, ο οποίος κατά κοινή ομολογία οφείλει να διέπει τη χρήση του πεζόδρομου.
Ακολούθησε εκτενής συζήτηση γύρω από τα θέματα της ομοιομορφίας του χώρου στην ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, της αποκομιδής των απορριμμάτων της ηχορύπανσης κα.
Αποτέλεσμα της συζήτησης αυτής ήταν η συμφωνία με τους επιχειρηματίες του πεζόδρομου σε ορισμένα από τα θέματα και ο ορισμός νέας συνάντησης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟ     
Ο Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΣΣΙΟΥΛΗΣ
Ο Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                   ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ
Ο ΤΑΜΙΑΣ                                     ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Η ΥΠ. ΔΗΜ. ΣΧΕΣΩΝ                     ΔΩΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο ΒΟΗΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ            ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΠΑΝΟΣ