Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Συνάντηση πολλαπλών μηνυμάτων στην ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης!

Ν. Κουδούνης: «Να γνωριστούμε με την τοπική κοινωνία κι εκείνη μαζί μας..»


Από μια οικολογική τσάντα, που μέσα περιείχε μια πήλινη γλαστρούλα με βασιλικό και πράσινη κορδέλα, καθώς και πληροφοριακό υλικό, έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση της ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.Θίσβης, το απόγευμα της Πέμπτης..
Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η «γνωριμία με την βιομηχανική περιοχή Θίσβης στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης» και η συμμετοχή πολιτών και φορέων ικανοποιητική για τους οργανωτές.
Οι συμμετέχοντες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στον χώρο της ΒΙ.ΠΕ, συμπεριλαμβανομένου και του λιμανιού και αργότερα σε κοντινό κέντρο, όπου παρακολούθησαν τις εισηγήσεις και γεύτηκαν τις πλούσιες λιχουδιές που είχαν ετοιμαστεί….
«Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία με την τοπική κοινωνία και η γνωριμία της τοπικής κοινωνίας μαζί μας, η ανάπτυξη σχέσεων, ένας δίαυλος επικοινωνίας που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη την τοπική, την οικονομική, την περιβαλλοντική και της δικής μας υποχρέωσης για την εφαρμογή της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας» επεσήμανε ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ Θίσβης Ν. Κουδούνης, δηλώνοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συμετοχή στην εκδήλωση, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο από τους κατοίκους της περιοχής όσο και από τους φορείς.