Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τη Λιβαδειά επισκέφθηκε ο Χ. Μαρκογιαννάκης για το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Στη Λιβαδειά βρέθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος είχε επαφές με στελέχη του κόμματος καθώς και με ανθρώπους οι οποίοι ήδη από καιρό έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν ενεργά στο νέο πολιτικό φορέα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης όπως και όλα τα στελέχη του κόμματος πραγματοποιούν περιοδείες προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την βάση, με κατοίκους από διάφορες πόλεις για να ενημερωθούν για τα τοπικά ζητήματα, να συζητήσουν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και να δρομολογήσουν τις διαδικασίες για την στελέχωση των ψηφοδελτίων.
Όπως σημείωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης η Δημοκρατική Συμμαχία πρέπει να είναι έτοιμη και με ισχυρά ψηφοδέλτια όποτε και αν διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές
Σύμφωνα με το Tabloid.gr οι συναντήσεις έγιναν σε κλίμα αισιοδοξίας για την μέχρι σήμερα πορεία του κόμματος σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και στη Βοιωτία δεδομένου ότι αρκετοί είναι εκείνοι που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για ενεργό συμμετοχή.
Παράλληλα ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε στη λειτουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τις αρχές και τις θέσεις της δίνοντας έμφαση στις δημοκρατικές διαδικασίες μέσα από τις οποίες τα στελέχη εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους.
Σύμφωνα με τον κ. Μαρκογιαννάκη ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κόμμα είναι η αντιμετώπιση από ορισμένα μέσα ενημέρωσης η οποία δυσκολεύει την επικοινωνία με τον κόσμο σε κάθε γωνιά της χώρας που θέλει να ενημερωθεί για τις δράσεις που αναπτύσσονται.
Όσον αφορά στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα επεσήμανε ότι θα αποτύχει και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη θα το καταψηφίσει.