Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Στην Βουλή και Βοιωτοί ένστολοι για το μεσοπρόθεσμο!!!

Τι λένε με επιστολή στους συμπολίτες τους …
Η. Τουλίτσης: «Μας υποβαθμίζουν πλήρως, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε επάξια στα ένορκα καθήκοντα μας..»
Την έντονη αγωνία και ανησυχία  για το δυσοίωνο μέλλον της ΕΛ.ΑΣ εκφράζουν οι εκπρόσωποι των ένστολών στην Βοιωτία με ανοικτή επιστολή που παραδίδουν στους συμπολίτες τους σε Λιβαδειά, Σχηματάρι και Θήβα.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τόσο των Αστυνομικών όσο και των πολιτών από τις περικοπές των δαπανών για τις λειτουργικές δαπάνες και την συντήρηση του τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και την μείωση των θέσεων, αφού αυτές δεν αναπληρώνονται  κατά τις συνταξιοδοτήσεις.
«Οι Αστυνομικές υπηρεσίες οδηγούνται σε κλείσιμο και οι πολίτες στην αναζήτηση προστασίας από ιδιωτικές εταιρίες» τονίζει ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας Η. Τουλίτσης, μιλώντας για «παράδοση της Ελληνικής Κοινωνίας στην ανομία και το έγκλημα».
«Είμαστε κι εμείς Λαός! Ζούμε τις ίδιες ανησυχίες και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Στηρίζουμε τους διεκδικητικούς λαϊκούς αγώνες και αρνούμαστε να βρεθούμε αντιμέτωποι στο μετερίζι των κοινών μας αγώνων» διατυπώνουν οι ένστολοι στην επιστολή, στην οποία διαφαίνεται καθαρά η αντίθεση τους στα όσα συνέβησαν πρόσφατα στην πλατεία Συντάγματος και είδαν το φως της δημοσιότητας.
Οι ένστολοι της Βοιωτίας ζητούν την συμπαράσταση των πολιτών στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, όπου οι ίδιοι απαξιώνονται πλήρως με τις μειώσεις των μισθών και  των νυχτερινών τους, κυρίως όμως με τις μειώσεις του εξοπλισμού τους, με τον οποίο καλούνται να προστατέψουν τους πολίτες θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή τους.
«Υποβαθμίζουν πλήρως την ΕΛ.ΑΣ και τους ένστολους γενικά, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε επάξια στα ένορκα καθήκοντα μας, δηλαδή την διαφύλαξη των πολιτών» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος των ένστολων, που μαζί με τους συναδέλφους του μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα στην Βουλή, συμμετέχοντας στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία,  με αφορμή την κατάθεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Η αναχώρηση των ένστολων θα γίνει ώρα 15.30 από την Λιβαδειά, 16.00 από Θήβα και 16.30 από Σχηματάρι.