Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Επίσκεψη Δημάρχου Θηβαίων στη ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης

Τη Βιομηχανική Περιοχή της Θίσβης επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπ. Νικολάου, μετά από πρόσκληση της «ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε.», στα πλαίσια της ημερίδας γνωριμίας που διοργάνωσε η εταιρεία με σκοπό να ενημερωθούν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των Τοπικών Συμβουλίων, η τοπική κοινωνία και οι φορείς της περιοχής για το ιστορικό ίδρυσης της ΒΙ.ΠΕ., για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εγκατεστημένων εταιρειών καθώς και για την περιβαλλοντική μέριμνα και προστασία της περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται η ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης.
Στην ημερίδα παρευρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων και οι αντιδήμαρχοι κ. Α.Χατζησταμάτης και κ. Γ.Σκαλής, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ. Ν. Σβίγγος, της μείζονος αντιπολίτευσης και ο κ. Στ. Χαλβατζής, της ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας και των Τοπικών Συμβουλίων (Δομβραίνας, Χωστίων, Ξηρονομής, Ελλοπίας, Θίσβης).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο λιμάνι (όρμο Νούσας) και στο βιολογικό καθαρισμό ενώ ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της «ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε.» κ. Ν.Κουδούνη και τους διευθυντές τμημάτων της εταιρείας και της «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ»