Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

: Ελληνικό Grand Prix Στίβου και Πανελλήνιοι Σκυταλοδρομιών στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας

RIMG3656.JPG


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ


RIMG3666.JPGΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας την Τετάρτη 29 Ιουνίου ο δεύτερος αγώνας της σειράς «Ελληνικό Grand Prix Στίβου» που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με τον Σ.Ε.ΓΑΣ και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βοιωτίας – Εύβοιας, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών 4χ100μ και 4χ400μ νέων ανδρών και γυναικών (κάτω των 23 ετών).
Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του αδικοχαμένου Θηβαίου αθλητή, καθηγητή και προπονητή Χρήστου Βουδούρη και συμμετείχαν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Ο πρώτος αγώνας έγινε στην Έδεσσα στις 25 Μαΐου, ενώ θα ακολουθήσει στις 6 Ιουλίου ο τρίτος αγώνας στο 'Αργος Ορεστικό. Η φετινή σειρά θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου στην Πάτρα με τον τελικό, τον οποίο θα φιλοξενήσει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Δ. Κουντούπης έκανε την ακόλουθη δήλωση:  ο Δήμος μας υποδέχεται τους αθλητές και τους συλλόγους που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Γραντ Πρι Χρήστος Βουδούρης. Ο Δημοτικός Οργανισμός, που έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα των αθλητικών δραστηριοτήτων στη Θήβα, σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε παρόμοιες προσπάθειες που βοηθούν στην εξάπλωση του αθλητικού πνεύματος στην περιοχή μας και στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας».
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας www.daothivas.blogspot.com,  τηλ: 2262 0 23970.