Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τι ειπώθηκε για παζάρι, παρεμπόριο και εγκληματικότητα

Οι απόφάσεις των Θηβαίων εμπόρων!



Συνεδρίασε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2011 το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας.
Την συνεδρίαση στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας Κώστας Χαρέμης απασχόλησαν η εμποροπανήγυρη, το παρεμπόριο και η εγκληματικότητα.
Αναλυτικά αποφασίστηκαν:
1.Για το πρώτο θέμα μετά το γκάλοπ που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών σχετικά με την μεταφορά της εμποροπανήγυρης, σε σημείο που να μην ενοχλεί, να αναβαθμιστεί αλλά και να εξυπηρετεί εμπορικά την πόλη αποφασίσθηκε να προταθεί επισήμως ως χώρος διεξαγωγής η περιοχή του ΚΤΕΛ έως την Πυροσβεστική.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Κων. Χαρέμης όπου παρουσιάστηκε η πρόταση της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου .
2.Για το δεύτερο θέμα έγινε αναφορά στις κατασχέσεις που πραγματοποίησε η Δημοτική Αστυνομία και ύστερα από συζήτηση ομόφωνα αποφασίσθηκε να εκδοθεί Δελτίο Τύπου σχετικά με την λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας.
3.Έγινε αναφορά στα τελευταία κρούσματα της εγκληματικότητας καθώς προτάθηκε να ξανά επαναληφθεί συνάντηση φορέων ώστε να συζητηθεί και να παρθούν άμεσα εκ νέου αποφάσεις για το σοβαρό αυτό ζήτημα.
4.Έγινε συζήτηση πάνω στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας καθώς ενημερώθηκαν τα μέλη επί εισερχομένων – εξερχομένων εγγράφων.