Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Αγοράστε Ελληνικά προϊόντα. Το bar code αρχίζει από 520...!!!




Όλο και περισσότεροι διαδίδουν πλέον το μήνυμα των "Ελληνικών Προϊόντων" Δηλαδή... "Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18 δισεκατομμύρια για τέσσερα χρόνια.
Στροφή στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό. Και σιγά-σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ BARCODE ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 520 !!! Κοινοποιήστε το!!!"

Το Ανεξάρτητο Μέτωπο Στετρεάς Ελλάδας κάνει σημαία το μήνυμα και σχολιάζει..
Το κράτος που σήμερα διαχειρίζεται τα πολιτικά - οικονομικά πράγματα της χώρας είναι το ίδιο που κυβερνούσε τα τελευταία 35 χρόνια. Από αυτό το φαύλο κράτος , το κράτος του δικομματισμού και της διαφθοράς , το πελατειακό κράτος του ρουσφετιού και του βολέματος των ημετέρων, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι. Έως ότου αυτό το κράτος αλλάξει , έως ότου αυτό το κράτος το αλλάξουμε, θα πρέπει εμείς , ο λαός, οι απλοί πολίτες να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ότι μπορούμε . Και μπορούμε πολλά να αλλάξουμε αρκεί να συνειδητοποιήσουμε την δύναμη μας και να προσπαθήσουμε. Στην σημερινή εποχή τής οικονομικής κρίσης την εποχή τής ανέχειας για την Ελληνική οικογένεια, είναι απόλυτα αναγκαίο να αποκτήσουμε καταναλωτική - εθνική συνείδηση και να στηρίξουμε τις Ελληνικές εταιρείες. Και τον Έλληνα μεροκαματιάρη - ιδιοκτήτη του μπακάλικου τής γειτονιάς και τον Έλληνα βιομήχανο που παράγει απασχολώντας Έλληνες εργαζόμενους.
Προς αυτήν την κατεύθυνση σημαντικό ρόλο μπορούν και πρέπει να παίξουν οι επαγγελματικοί σύλλογοι, οι εμπορικοί σύλλογοι και το ΕΒΕ ξεκινώντας μια οργανωμένη συστηματική και συνεχή, χωρίς ημερομηνία λήξεως , προσπάθεια ενημερώσεως των πολιτών με σκοπό την ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας.

Το μήνυμα που πρέπει να περάσει σε όλους , το μήνυμα που πρέπει να γίνει βίωμα και πιστεύω όλων των Ελλήνων είναι :
Σκεφτείτε Ελληνικά πριν αγοράσετε !

Στηρίζοντας την Ελλάδα τής παραγωγής βοηθάμε για ένα καλύτερο μέλλον των Ελλήνων.
«Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος»