Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ανεπιθύμητος ο Νάκος


ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Φραστικό επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή Θανάση Νάκου σημειώθηκε λίγο πριν από την έναρξη εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας και Εύβοιας   στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον».
Ειδικότερα ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου με την παράταξη των «Δρόμων Συνεργασίας» κ. Θωμάς Κλημόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα ο κ. Νάκος, με το σκεπτικό ότι με την απόφασή του να ψηφίσει στη Βουλή θετικά για τη νέα δανειακή σύμβαση με την τρόικα «οδηγεί τη χώρα στη φτώχεια και την εξαθλίωση». Με την παρέμβαση των δημοσιογράφων και του Προέδρου της Ένωσης Συντακτών Χρ. Μπεχλιβάνου ο δημοτικός σύμβουλος αποχώρησε χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο κ. Κλημόπουλος απομακρύνθηκε από την αίθουσα και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που είχε ως επίκεντρο το βιβλίο «Πολιτικά κόμματα, εκλογές και κομματικό σύστημα - Οι μετασχηματισμοί της πολιτικής αντιπροσώπευσης 1990-2010» του Χριστόφορου Βερναρδάκη, επίκουρου καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης του ΑΠΘ και «Η κοινή γνώμη στην Ελλάδα 2008-2010» του Ινστιτούτου VPRC σε επιμέλεια του ιδίου.