Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Σαρώνει η εγκληματικότητα στην περιφέρεια - Ληστές βασανίζουν τα θύματά τους!




- Μπορεί η ΔΙ.ΑΣ. να δρα αποτελεσματικά στην Αθήνα, αλλά η επαρχία έχει αφεθεί στο έλεος των κακοποιών
- Έδεσαν και βασάνισαν γιαγιά, για να της πάρουν τη σύνταξη που είχε στο πορτοφόλι της
- Έστησαν ενέδρα σε νεαρό αντρόγυνο - ''Έβλεπα τους ληστές να σέρνουν τον άντρα μου''
- Διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα με την αστυνομία να τρέχει και να μην προλαβαίνει...
Για ακόμα μία νύχτα, το... γνώριμο σκηνικό στην περιφέρεια. Κακοποιοί σε κάθε γωνιά της χώρας, χτυπούν σπίτια και καταστήματα, βασανίζουν τα θύματά τους και προλαβαίνουν να φύγουν πριν φτάσει η αστυνομία. Στη Ζάκυνθο, θύμα ήταν μια ηλικιωμένη που είχε πέσει για ύπνο.

Οι κουκουλοφόροι, παρά το γεγονός ότι είχαν απέναντί τους μια ανυπεράσπιστη γιαγιά, την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα, την έδεσαν και βούτηξαν το πορτοφόλι της, που περιείχε λίγα χρήματα από τη σύνταξή της... (διαβάστε περισσότερα)



Στο Βόλο, νύχτα-τρόμου έζησε ένα νεαρό ζευγάρι. Όταν ο άντρας βγήκε για να κατεβάσει τα σκουπίδια, οι ληστές που είχαν στήσει ενέδρα στην είσοδο, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν. Τον έσυραν στο σπίτι και εκεί ακινητοποίησαν και τη γυναίκα του. Οι ληστές, που προφανώς ήξεραν καλά τι έκρυβε το σπίτι, βρήκαν και βούτηξαν 80.000€... (διαβάστε περισσότερα)

Στην Χαλκίδα, μία 50χρονη γυναίκα στην Ληλαντίων δεν πίστευε στα μάτια της όταν επέστρεψε στο σπίτι και είδε χρήματα και κοσμήματα να έχουν κάνει φτερά. Οι δράστες ήταν προσεκτικοί αφού μπήκαν και βγήκαν χωρίς να αφήσουν αποτυπώματα. Στην Αρτάκη, άγνωστοι διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και αφού μπήκαν στο σπίτι 40χρονης γυναίκας άρπαξαν 1.800 ευρώ και εξαφανίστηκαν.



Ηλικιωμένη στην Κρήτη, βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστές, αλλά στο σπίτι δεν υπήρχαν χρήματα. Οι ληστές αφού έψαξαν στο σπίτι βρήκαν έναν κουμπαρά, που περιείχε 70€ σε κέρματα. Τον πήραν και εξαφανίστηκαν, χωρίς και εδώ να τους προλάβει η αστυνομία (διαβάστε περισσότερα)
Χτυπήματα κακοποιών όμως είχαμε και σε καταστήματα. Στο Ηράκλειο μπήκαν σε κατάστημα υποδημάτων και βούτηξαν και τα 300 ζευγάρια που υπήρχαν μέσα (διαβάστε περισσότερα)

Στην Θεσσαλονίκη, άγνωστοι δράστες έστησαν επιχείρηση για να αδειάσουν ΑΤΜ, από τραπεζικό υποκατάστημα (διαβάστε περισσότερα)