Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Προς : Τις Νομαρχιακές Επιτροπές Ν.Βοιωτίας των πολιτικών κομμάτων και υποψηφίους βουλευτές αυτών



O Δήμος Αλιάρτου, ενόψει των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 :
στα πλαίσια της θεσμικής του υποχρέωσης να παρέχει στους πολίτες ευκαιρίες σφαιρικής και αντικειμενικής ενημέρωσης.
Θέλοντας να συμβάλλει στον πολιτικό διάλογο.
Επιθυμώντας να γνωρίσουν οι δημότες του τις απόψεις των υποψηφίων, όλων των πολιτικών σχηματισμών, που διεκδικούν την ψήφο τους.
Επιδιώκοντας να συμβάλλει στην εμπέδωση νέων ηθών στην πολιτική
Τέλος, θέλοντας να ενημερώσει αλλά και να ακούσει τις απόψεις των υποψηφίων βουλευτών και για τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και επειδή η κρισιμότητα των στιγμών που ζούμε απαιτούν υψηλό αίσθημα ευθύνης και διαλόγου καθώς και ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες, που θα επαναφέρουν την απαξιωμένη πολιτική στην ημερήσια διάταξη της κοινωνίας μας.
Προτίθεται να Διοργανώσει στο συνεδριακό του κέντρο
την Δευτέρα 30-Απριλίου-2012 και ώρα 7.00μμ
Ανοικτή συζήτηση με προσκεκλημένους εκπροσώπους, αλλά και τους υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές.
Η διαδικασία θα εξελιχθεί ως εξής:
Α) Σύντομος χαιρετισμός του Δημάρχου
Β) Παρουσίαση των παρόντων υποψηφίων βουλευτών, με εγγυημένο χρόνο τοποθέτησης για κάθε έναν.
Γ) Πάνελ συζήτησης με εκπροσώπους που θα οριστούν από τα κόμματα. Οι ερωτήσεις θα τεθούν από δημοσιογράφους του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, με καθορισμένο χρόνο απάντησης, ενώ θα μπορεί να υποβάλλει και το κοινό.
Προκειμένου να οργανωθεί η εκδήλωση, να καθοριστεί ο χρόνος τοποθέτησης των υποψηφίων, να ενημερωθούν οι πολίτες κτλ. Παρακαλούμε τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τους υποψηφίους να μας ενημερώσετε, έως την Πέμπτη 26-4-2012 και ώρα 12.30
Ø Αν προτίθεστε να συμμετάσχετε .
Ø Τον εκπρόσωπο σας στο Πάνελ.
Ø Τους Πολιτευτές σας που προτίθενται να παρευρεθούν.
Tην Πέμπτη 26-4-2012 και ώρα 14.00 με δελτίο τύπου θα γνωστοποιηθούν: Οι κομματικοί φορείς και οι υποψήφιοί τους, που θα δηλώσουν συμμετοχή, οι δημοσιογράφοι που θα θέσουν τις ερωτήσεις, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αφορά την εκδήλωση.
Οι πολίτες μπορούν να στέλνουν με τον τρόπο επικοινωνίας που αναγράφεται παρακάτω, ερωτήσεις προς κόμματα ή υποψηφίους, οι οποίες θα ομαδοποιηθούν και θα τεθούν
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μπατσούλης Δημήτρης
Τηλ: 2268350212 κιν: 6973451260 Fax: 2268022690
Mail: dbatsoulis@hotmail.com

Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος