Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ανασυγκρότηση και ανανέωση του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία



Παρουσία της πρώην Υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, του πρώην Υπουργού Αλέκου Ακριβάκη, της υποψήφιας Βουλευτή Βάσως Τσόνογλου και των υποψηφίων στις εκλογές της 6ης Μαϊου αλλά και με την απουσία του Βασίλη Τόγια πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά η διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο των διαδικασιών ανασυγκρότησης και ανανέωσης του κόμματος.

Σε δηλώσεις της η κ. Ξενογιαννακοπούλου είπε : «Σε τρείς εβδομάδες έχουμε ίσως την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών. Έχουμε πάρει το μήνυμα του ελληνικού λαού και με απόλυτη συναίσθηση της συγκυρίας, της κρισιμότητας που αυτή τη στιγμή δημιουργούν οι νέες ευρωπαϊκές συνθήκες όσον αφορά τη θέση της χώρας μας, δίναμε τη μάχη με τις ιδέες και τις απόψεις μας», και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε πρώτα απ όλα ότι χρειάζεται να διασφαλιστεί η θέση της χώρας μας στην Ευρώπη, πολύ περισσότερο τώρα που διαμορφώνεται μια δυνατότητα μιας πιο προοδευτικής πολιτικής στην Ε.Ε.».

Επίσης σύμφωνα με την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ «χρειάζεται να υπάρχει την επόμενη ημέρα των εκλογών μια υπεύθυνη -εμείς θέλουμε προοδευτική- διακυβέρνηση για την χώρα που να μπορεί να υλοποιήσει ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και υπέρβασης της κρίσης και ταυτόχρονα να εκπροσωπήσει δυναμικά και να διαπραγματευτεί για την βελτίωση των πολιτικών που αφορούν την Ελλάδα».

Καταλήγοντας επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και πιστεύει ότι «ο Ελληνικός λαός θα προσέλθει με μεγάλο αίσθημα ευθύνης σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση».