Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πολύτιμη η βοήθεια των εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων




Η λέξη «Ευχαριστούμε» δεν μπορεί να εκφράσει στο έπακρο τα συναισθήματα που νιώθουμε για τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους, που στέκονται με ανιδιοτέλεια στο πλευρό των άπορων συνανθρώπων μας και στο πλευρό του Δήμου σ’ αυτό το έργο ΑΓΑΠΗΣ!

Το απόγευμα της Πέμπτης, εθελόντριες του Παντοπωλείου μας, βοήθησαν στην καταμέτρηση και τοποθέτηση των ρούχων στα ράφια, με υπομονή και εργατικότητα! Έπεται και συνέχεια! Αφού οι προσφορές συνεχίζονται!


Μέχρι τώρα ρούχα (γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα) προσέφεραν ο Σύλλογος Γυναικών «Ισμήνη» και η ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ και τους ευχαριστούμε πολύ!



Χρειαζόμαστε τη βοήθεια των εθελοντών για τη λειτουργία του Παντοπωλείου! Μπορεί όποιος το επιθυμεί να συμμετέχει!
Τώρα στήνουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου μας! Και αυτό θα το κάνουμε όλοι μαζί με αγάπη! Όλοι μαζί θα προσφέρουμε από όποια θέση μπορούμε και ότι μπορούμε! Πάντα για τον συνάνθρωπο!
Να σας γνωρίσουμε ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί καλάθια με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» στα ακόλουθα σούπερ μάρκετ:

Μάμαλης (Πυρί Θηβών)
ΑΒ Βασιλόπουλος
LIDL
Γαλαξίας

Και θα ακολουθήσουν και άλλα!!!!!


Κάναμε την αρχή! Δώσαμε τρόφιμα σε 21 Οικογένειες! Βοηθήστε μας να προσφέρουμε και σε άλλες!!!!


Καμία αίτηση που πληροί τις προϋποθέσεις δεν έχει απορριφτεί από την Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου! Πρέπει όμως τα ράφια μας να είναι γεμάτα για να δίνουμε προϊόντα σε όποιον ζητάει τη βοήθειά μας!