Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Βάζει πλώρη για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) ο Γιώργος Κατσιμπάρδης


Αποδεσμευμένος από τις εργασίες συγγραφής του νέου του βιβλίου “Διαχρονικής Αξίας Μηνύματα” – το οποίο θα προλογίσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος και άλλα επώνυμα στελέχη της πολιτικής ζωής και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι – ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης θα δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στα κοινά, διεκδικώντας τούτη τη φορά να γίνει μέλος της ανωτάτης αρχής για τον αθλητισμό της χώρας μας, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.).

Για να πετύχει αυτό το στόχο του ο κ. Κατσιμπάρδης χρειάζεται να εκλεγεί μέλος της νέας Διοίκησης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., κατά τις αρχαιρεσίες που έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν στην Ερέτρια στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2012, γι’ αυτό και κατέθεσε ήδη την υποψηφιότητά του, συνεργαζόμενος με το νυν πρόεδρο Βασίλη Σεβαστή.

Εκλεγόμενος στη διοίκηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ο κ. Κατσιμπάρδης θα πραγματοποιήσει το βήμα που έχει στοχεύσει προς την Ε.Ο.Ε. παραμένοντας, βέβαια, στη διοίκηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην οποία, όπως και στην Ε.Ο.Ε., μπορεί πολλά να προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει αποκτήσει σε όλα τα θέματα τα οποία έχουν σχέση με την υλοποίηση των αξιών και των αρχών της ολυμπιακής ιδέας.