Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Χωρίς σταματημό οι συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα



Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τη βεβαίωση επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας & Άμφισσας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, των Γ’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Εύβοιας, της Γ’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Χαλκίδας & Αιδηψού Ευβοίας, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα.

Συγκεκριμένα:.....

· Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κλοπή δύο ποδηλάτων, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, από την πυλωτή της οικίας του στη Λαμία.

· Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 41χρονης ημεδαπής, στη Θήβα.

· Συνελήφθη ημεδαπή για απόπειρα κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Χαλκίδα.
· Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στη Λαμία, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, σε βάρος του ενός συλληφθέντα (33χρονου), εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με συνολική ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και εννέα (9) μηνών, για ψευδορκία, υπεξαίρεση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

· Συνελήφθη ημεδαπός ROMA στη Χαλκίδα για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

· Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στα Λουτρά Αιδηψού, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

· Συνελήφθησαν μία αλλοδαπή και ένας ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού, για υγειονομικές παραβάσεις.

· Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί (ένας στην Άμφισσα και ένας στην περιοχή της Ερέτριας), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.