Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Υπάρχουν 5 πράγματα που είναι πάντα καλύτερο να τα κρατάτε μυστικό!!!



Υπάρχουν 5 πράγματα που είναι πάντα καλύτερο να τα κρατάτε μυστικό.

Πόσο εύκολο είναι να κρατάτε μυστικό; Μερικές φορές, μπορεί να είναι για λόγους ασφαλείας.

Άλλες φορές, μπορεί να είναι για τη διασφάλιση της δικής σας αυτοεκτίμησης ή για την προστασία της συναισθηματικής και ψυχολογικής ισορροπίας σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχουν πάντα ορισμένες πτυχές της ζωής σας που είναι καλύτερο να κρατηθούν μυστικές και να μην τις μοιραστείτε με κανέναν.

Όλοι γνωρίζετε ότι η ανάπτυξη ενός κοινωνικού και συναισθηματικού δεσμού οδηγεί στην ανταλλαγή ορισμένων σκέψεων και εμπειριών που λέτε σε άλλους επειδή τους εμπιστεύεστε. Εξάλλου, η φιλία ή η αγάπη χαρακτηρίζονται από όλη αυτή τη διαδικασία.


Ωστόσο, για να φροντίσετε την ψυχική σας υγεία, είναι απαραίτητο να καταλάβετε ότι η ταυτότητα κάποιου συχνά απαιτεί την καθιέρωση ορισμένων ορίων τα οποία δρουν προστατευτικά.

Έτσι και αλλιώς, σχεδόν κανείς δεν λέει όλα όσα σκέφτεται, αισθάνεται ή αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα, χωρίς φίλτρα ή ταμπού – εκτός και αν υποφέρει από κάποιο είδος διαταραχής. Επομένως, δεν είναι και λογικό να καταργήσετε όλα τα όρια και να μοιραστείτε όλους τους εαυτούς σας με τους γύρω μας.

Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να εξηγήσουμε ποιες πτυχές, διαστάσεις και ποια προσωπική δυναμική διατηρείται καλύτερα στον ιδιωτικό σας κήπο.