Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Το ελληνικό προϊόν που κοστίζει 140 ευρώ το κιλό και είναι για λίγους

Η διαδικασία για την παρασκευή του, αποτελεί μία μοναδική ιεροτελεστία

πηγη

Περιμένουν να έρθει ο Αύγουστος όπου οι «μπάφες», δηλαδή οι «αυγομένες» θηλυκές, κέφαλοι, θα είναι έτοιμες να φύγουν από τον δίαυλο της λιμνοθάλασσας Κορισσίων και να ταξιδέψουν στο ανοιχτό πέλαγος του Ιονίου. Εκεί, στη «μπούκα» οι ψαράδες θα τις πιάσουν, είτε με δίχτυα, είτε με ειδικές κατασκευές, προσέχοντας να μη τις… τραυματίσουν.
Διαβάστε περισσότερα »