Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Συνελήφθησαν άμεσα τρεις (3) ημεδαποί, για απόπειρα κλοπής καλωδίων χαλκού, από ανενεργό εργοστάσιο σε περιοχή του Ελαιώνα Βοιωτίας



Σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση με ποινή κάθειρξης (8) ετών, για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (25-08-2018) το απόγευμα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών και της Γ’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 39, 31 και 18 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής καλωδίων χαλκού, από ανενεργό εργοστάσιο στην περιοχή του Ελαιώνα Βοιωτίας.

Όπως προέκυψε, οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε η από 21-03-2018 Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών, για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.