Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ομάδα Πακιστανών ληστών «βλέπει» η αστυνομία για το έγκλημα στου Φιλοπάππου



Συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τη δολοφονία του 25χρονου Νίκου, μετά από πτώση του από τον βράχο στον Λόφο Φιλοπάππου.

Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί σε 10 υπόπτους, που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας σε πρόσφατες ληστείες. Μάλιστα, «βλέπουν» ομάδα Πακιστανών ληστών να είναι πίσω από το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί σε ομάδες ληστών που είχαν δράσει στον Λόφο Φιλοπάππου, Ιερό Βράχο Ακρόπολης και Ιστορικό Κέντρο. Και εκτός των Πακιστανών εκεί έχει δραστηριοποιηθεί μία ακόμη ομάδα Αλγερινών, Αφγανών και Μαροκινών, αλλά και Ρομά.

Ωστόσο, η 23χρονη κοπέλα που ήταν μαζί με τον άτυχο Νίκο κατέθεσε στην Ασφάλεια και από εκεί προκύπτει ότι οι Πακιστανοί είναι οι πλέον ύποπτοι για το έγκλημα. Και η Αστυνομία μέσω της έρευνας της επικεντρώνεται εκεί για να βρει τους 3 δράστες.

Ωστόσο, σημείο κλειδί είναι και το κινητό της 23χρονης κοπέλας που έκλεψαν και γίνεται έρευνα αν ενεργοποιήθηκε και από ποιο σημείο. Δηλαδή, όπως είχε γίνει και στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Τέλος, από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι σήμερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν συλλάβει 90 άτομα αυτών των υπηκοοτήτων, οι 30 από αυτούς για ληστείες στου Φιλοπάππου, Ιστορικό Κέντρο και Ιερό Βράχο Ακρόπολης. Οι 25 είναι προφυλακισμένοι, ενώ πέντε από αυτούς έχουν αποφυλακιστεί.


Πηγή: Ομάδα Πακιστανών ληστών «βλέπει» η αστυνομία για το έγκλημα στου Φιλοπάππου | iefimerida.gr