Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΟ AGROFEST ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Τρεις επιχειρήσεις από τον Δήμο Θηβαίων στο AgroFest Στερεάς Ελλάδας

Τρεις επιχειρήσεις παραγωγών από περιοχές του Δήμου Θηβαίων συμμετέχουν με περίπτερο στο “AgroFest Στερεάς Ελλάδας- 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας- Κτηνοτροφίας”, που συνδριοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λιβαδειάς (πρώην Unicοt) από 19 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι επιχειρήσεις: “ΦΑΡΜΑ ΤΣΕΛΛΟΣ/Γαλακτοκομικά-Τυροκομικά Προϊόντα” (Βάγια), “ΕΜΜΕΛΙΑ/ Προϊόντα Μελιού” (Χώστια) και “ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ – MELKERI/ Προϊόντα Μελιού & Ελαιόλαδου” (Δομβραίνα) συμμετέχουν με περίπτερο χωρίς οικονομική επιβάρυνση, το οποίο τους διατέθηκε από την Π.Ε. Βοιωτίας, καθώς ανταποκρίθηκαν στη σχετική δημόσια πρόσκλησή της, μετά από ενημέρωση που είχαν από το Δήμο Θηβαίων.

Εκ μέρους του Δήμου Θηβαίων στα εγκαίνια του “AgroFest”, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19/9, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ και Α' Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αλέκος Στάικος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ιουλία Κοντού και κ. Κώστας Βενιζέλος, οι οποίοι επισκέφτηκαν τα περίπτερα των παραγωγών από περιοχές του Δήμου Θηβαίων και τους ευχήθηκαν καλές δουλειές και επιτυχία στην συμμετοχή τους.

Οι εν λόγω παραγωγοί έχουν μία αγαστή συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων και την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξής του και σε κάθε έκθεση που συμμετέχουν είναι πάντα πρόθυμοι να διαμοιράζουν τα τουριστικά φυλλάδια του Δήμου, συμβάλλοντας στην προσέλκυση επισκεπτών και την προβολή του Δήμου μας.