Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Εισβολή μητέρας σε σχολείο – Επιτέθηκε σε συμμαθήτρια της κόρης της



- Νέο περιστατικό βίας, αυτή τη φορά στο Γυμνάσιο Λινόπετρας - Η κόρη της είχε τσακωθεί έντονα με συμμαθήτρια της και η ίδια έσπευσε στο σχολικό χώρο για να ζητήσει το λόγο. - Τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα μητέρα και η ανήλικη μαθήτρια να έρθουν στα χέρια, έξω από το γραφείο της διευθύντριας

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο. Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης (25.10.2018) κατά τη διάρκεια αλλαγής της σχολικής περιόδου, μητέρα μαθήτριας φέρεται να εισέβαλε στο σχολικό χώρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η κόρη της είχε τσακωθεί έντονα με συμμαθήτρια της και η ίδια αφού δέχθηκε τηλεφώνημα έσπευσε στο σχολικό χώρο, για να ζητήσει το λόγο.

Η μητέρα μπήκε στο σχολικό χώρο του γυμνασίου Λινόπετρας και κατευθύνθηκε προς τις σχολικές αίθουσες εντοπίζοντας τη μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου από την οποία ζήτησε το λόγο για τον τσακωμό με την κόρη της.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα μητέρα και η ανήλικη μαθήτρια να έρθουν στα χέρια, έξω από το γραφείο της διευθύντριας.

Αστυνομικός της γειτονίας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σχολείο με δική του παρέμβαση αλλά και της διευθύντριας, κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η μαθήτρια η οποία έφερε εκδορές και εκχυμώσεις διακομίστηκε από τους γονείς της για προληπτικούς κυρίως λόγους στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού ενώ η αλλοδαπή μητέρα οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας για ανάκριση.

Η μητέρα αφού κατηγορήθηκε γραπτώς ακολούθως αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: SigmaLive