Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Αποχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΑΡΚ από το Δ.Σ σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Α.Ρ.Κ. Τραμπάκουλος Ηλίας και Σωτήρχος Βασίλης αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων της 22ας Οκτωβρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης για την μη προώθηση λύσης στο θέμα της μετεγκατάστασης των Ρομά της περιοχής.

Καθημερινά και ένα νέο περιστατικό προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των παραβάσεων και αντί να επιταχύνονται οι διαδικασίες για την εξεύρεση χώρου μετεγκατάστασης ο δήμαρχος της πόλης ολιγωρεί και παραπέμπει το θέμα στο … μέλλον.

Θεωρώντας ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την πόλη και τον δήμο συμμετείχαμε- μέχρι τώρα- σε όλες τις συνεδριάσεις της σχετικής διαπαραταξιακής επιτροπής αλλά και σε επίσκεψη και συναντήσεις με την αρμόδια υπουργό και την γενική γραμματέα των Ρομά.

 Έχουμε εξουσιοδοτήσει, εν λευκώ, τον κ. Νικολάου δηλώνοντάς του ότι θα αποδεχτούμε όποιο οικόπεδο επιλέξει προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες αρκεί να τηρεί τα ελάχιστα που προβλέπονται από την νομοθεσία.

Δηλώνουμε ότι δεν θα ξανασυμμετάσχουμε σε συνεδριάσεις επιτροπών και καταγγέλλουμε την παρελκυστική τακτική του δημάρχου που έχει ως στόχο τη μη επίλυση του προβλήματος.

Τραμπάκουλος Ηλίας

Σωτήρχος Βασίλης