Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ανοιχτό Κάλεσμα σε εκδήλωση του ΑΡΚ Θήβας




Το Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα (ΑΡΚ) παίρνει την πρωτοβουλία και καλεί τους πολίτες του καλλικρατικού δήμου της Θήβας σε μία ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας.

Η πόλη της Θήβας αλλά και η ευρύτερη περιοχή βρίσκονται σε τέλμα και σε καθοδική πορεία. Η έλλειψη οράματος και στόχων έχει καταστήσει τον δήμο μας ουραγό. Ζούμε την καθημερινότητά μας σε μια πόλη βρώμικη, με έλλειψη κοινωνικών παροχών και δημόσιου χώρου, χωρίς καμία διέξοδο για τους νέους που την εγκαταλείπουν εύκολα και μαζικά, χωρίς υποδομές για στήριξη της τοπικής οικονομίας. Με λίγα λόγια μια πόλη χωρίς μέλλον και προοπτική.

Επειδή αγαπάμε τον τόπο μας και πιστεύουμε ότι όλα αυτά μπορούν να βελτιωθούν και μπορούν να ανατραπούν, στόχος μας είναι η συνάντηση που θα γίνει να δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να εκθέσουμε απόψεις και προβληματισμούς και να συζητήσουμε τη δυνατότητα δημιουργίας μιας νέας συλλογικότητας που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη δημοτική αρχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη δράση μας στο δημοτικό συμβούλιο.

Τα προβλήματα και οι προκλήσεις είναι μεγάλες για να τα αφήσουμε στη μοίρα τους και στα χέρια ανθρώπων και ομάδων που έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει.