Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας: Η Ελλάδα σύντομα θα αποκτήσει έναν άξιο πρωθυπουργό


Σύντομα η Ελλάδα θα γίνει κανονική χώρα

Σε κλίμα συστράτευσης και εκλογικής ετοιμότητας συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας παρουσία του Υπευθύνου Επαρχιακών Οργανώσεων, Θάνου Κολοβού, του Τομεάρχη Εξωτερικών, Θεοδόση Λέκκα και του Περιφερειάρχη ΟΝΝΕΔ Στερεάς Ελλάδας, Γιώργου Τσατσάνη.

Στην τακτική συνεδρίαση, πέρα από οργανωτικά ζητήματα, συζητήθηκαν ο προγραμματισμός των επομένων δράσεων μας, θέματα πολιτικής επικαιρότητας, θέματα τοπικών προβλημάτων αλλά και η εγρήγορση της Οργάνωσης εν όψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων του νέου έτους.

Η ΟΝΝΕΔ και εδώ στην Βοιωτία, θα πρωτοστατήσει στο να απαλλαγεί η χώρα από την διχαστική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που φτωχοποιεί, προς όφελος των κομματικών τους ημετέρων, την νέα γενιά ενώ αποδεικνύεται μέρα με την μέρα, Εθνικά επιζήμια στα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής.

Η Ελλάδα σύντομα θα αποκτήσει έναν άξιο πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα ενώσει τους Έλληνες και θα κάνει την Ελλάδα κανονική χώρα. Σύντομα οι νέοι, θα μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας, χωρίς να γινόμαστε δέσμιοι των αριστερών αγκυλώσεων της Κυβερνητικής πολιτικής.

Εκ μέρους της Ν.Ε.ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας,

Θοδωρής Καλοπήτας
Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής