Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας




Την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Τον συνόδευαν, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Διευθυντής του Επιτελικού του Γραφείου, Υποστράτηγος Στυλιανός Βολυράκης , ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Ταξίαρχος Δημήτριος Αθανασόπουλο ς και αρμόδιοι του Επιτελικού του Γραφείου.

Τους υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Τσάτσης.

Ακολούθησε σύσκεψη, υπό την προεδρία του Αρχηγού, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Τσαμαδιάς, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Βοιωτίας, Ευβοίας και Φωκίδας, Αστυνομικοί Διευθυντές Νικόλαος Τρικαλίτης, Απόστολος Κουφός, Παναγιώτης Κατσιάμπας καθώς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Νικοπολίδης.

Ακολούθησε ομιλία του κ. Ανδρικόπουλου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σε Διοικητές, Αξιωματικούς και προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και των υφιστάμενων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Στην ομιλία του έδωσε κατευθυντήριες εντολές και οδηγίες σχετικά με την βέλτιστη εφαρμογή των δράσεων που έχει εκπονήσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, εστιάζοντας στην πλήρη ανάπτυξη του Προγράμματος Ελεγχόμενης, Ρεαλιστικής, Στοχευμένης, Εμφανούς Αστυνόμευσης (Σχέδιο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.), το οποίο χαρακτήρισε «ως τη νέα προοπτική της Ελληνικής Αστυνομίας, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συναντήσεις με τα Προεδρεία της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας, κατά τη διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν και κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις για διάφορα ζητήματα αστυνομικού και ευρύτερου επαγγελματικού ενδιαφέροντος.