Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Παρεμβάσεις για ασφαλείς δρόμους στη Βοιωτία


Σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Βοιωτίας ξεκινά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, τα έργα, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, έχουν ως βασικό στόχο να γίνουν οι δρόμοι της Βοιωτίας πιο ασφαλείς και σύγχρονοι.

«Αυτός είναι ο στόχος για το οδικό δίκτυο ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας και αυτό το κάνουμε πράξη με έργα που είτε ξεκινούν τώρα, είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε είναι σε εξέλιξη» τόνισε ο κ. Μπακογιάνης.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις που ξεκινούν είναι:

- Τοποθέτηση μονόπλευρων χαλύβδινων στηθαίων σε σημεία όπου έχουν φθαρεί η καταστραφεί τα υπάρχοντα και σε νέες θέσεις επικίνδυνες, όπως έχουν εντοπισθεί από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

- Τοποθέτηση πινακίδων αναγγελίας κινδύνου και πληροφοριακών πινακίδων.

- Τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων.

Τα έργα αναμένεται να λύσουν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί, ειδικά σε σημεία που δεν υπάρχουν στηθαία ασφαλείας ή έχουν φθαρεί.

«Εδώ μιλάμε για ένα μέρος του έργου. Ένα κομμάτι της μεγάλης εικόνας που θέλει μία Περιφέρεια με δρόμους υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας και άνεσης στη χρήση τους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.





Γραφείο Τύπου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας