Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Hμερίδα "Δημιουργική Ευρώπη και άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα - Η περιφερειακή διάσταση του πολιτισμού"



Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 16:45 στο Συνεδριακό Κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος” ημερίδα με τίτλο “Δημιουργική Ευρώπη και άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα – Η περιφερειακή διάσταση του πολιτισμού”.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των πολιτών και των εκπροσώπων των πολιτιστικών φορέων, συλλόγων και οργανισμών σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη στήριξη του πολιτισμού ως μέσου για την επίτευξη βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Επίσης, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00 – 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο τα μέλη του Γραφείου “Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα συναντηθούν με όσους πολιτιστικούς και δημιουργικούς οργανισμούς επιθυμούν για μια περαιτέρω εξειδικευμένη ενημέρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προεγγραφή σας στις συναντήσεις παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων ή καλέστε στο 22613 – 50812.