Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Aπό το STAR Κεντρικής Ελλάδας ο τελικός του κυπέλλου Ε.Π.Σ. Βοιωτίας (video)


A.O. Yπάτου-Ολυμπιάδα Οινοφύτων το Σάββατο (20/4) στις 16:30 στο ΔΑΚ Λιβαδειάς. Βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου. Το τρέιλερ του τελικού. Οι τελικοί της διοργάνωσης.




Σε απευθείας μετάδοση από το STAR Κεντρικής Ελλάδας θα παρακολουθήσετε το Σάββατο (20/4) τον τελικό της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας. Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς ο Α.Ο. Υπάτου και η Ολυμπιάδα Οινοφύτων. Η σέντρα έχει οριστεί για τις 16:30. Στην περιγραφή θα είναι ο Θανάσης Περιβολιώτης και στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος. Στο σχολιασμό του αγώνα θα είναι ο προπονητής του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, Σωτήρης Παπαναστασίου.

Το Ύπατο, που φέτος αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική, φτάνει πρώτη φορά σε τελικό της διοργάνωσης. Η Ολυμπιάδα Οινοφύτων, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση της Α΄ κατηγορίας, έχει κατακτήσει μία φορά το κύπελλο την περίοδο 1987-1988.

Το Ύπατο έφτασε στον τελικό έχοντας αποκλείσει τη Θήβα, τον Αρματηλάτη, τις Πλαταιές και τον Αμβρυσσέα Διστόμου. Η ομάδα των Οινοφύτων έθεσε νοκ άουτ το Παναλίαρτο, τον Παρνασσό Αράχωβας, τον Παμβαγιακό και τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.

Πριν την έναρξη του τελικού η διοργανώτρια αρχή έχει προγραμματίσει τιμητικές απονομές σε προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας, για την προσφορά τους. Μεταξύ άλλων θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το Εuro 2004 με την Εθνική Ελλάδας, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς, Γιάννης Γκούμας και Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Δείτε το βίντεο του STAR Κεντρικής Ελλάδας από τη χθεσινή (18/4) συνέντευξη Τύπου που φιλοξενήθηκε στη Θήβα. Μιλούν οι:



-Γ. ΝΙΚΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ)
-Κ. ΠΕΡΑΝΤΑΚΟΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ)
-ΣΤ. ΡΑΠΤΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ)
-ΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ)
-Γ. ΛΑΜΠΡΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ)
-Γ. ΓΚΟΥΜΑΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ)
-Κ. ΚΑΡΑΜΠΑΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ)


Δείτε το τρέιλερ του STAR Κεντρικής Ελλάδας για τον τελικό:



Τελικοί Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Βοιωτίας
http://www.starsports.gr/articles/epsviotias/1555666075?fbclid=IwAR1iPDXbzVxqgHNKlJKqLAstjnxZIIQKf1OE3yCJNO8VdUimvfi3K759jmE