Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Οι μικροί μαθητές έδωσαν το παράδειγμα στην Λιβαδειά



Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 η Δ’ τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στα πλαίσια της διδαχής του εθελοντισμού και της ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών. Οι μικροί μαθητές μας έφεραν τρόφιμα αλλά και πασχαλινές λαμπάδες που τα ίδια τα παιδιά κατασκεύασαν.

Τους μαθητές που συνοδεύονταν από τις κυρίες Γαρυφαλλιά Πούλου (Διευθύντρια), Έφη Δαδιώτη (εκπαιδευτικό) , Καγιάφα Ιωάννα και Βασιλική Λάππα υποδέχτηκαν η Πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ, εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας και Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Αφού τους καλωσορίσαμε, αναφερθήκαμε στον Ερυθρό Σταυρό, τους σκοπούς και το έργο που επιτελεί αλλά και τις δράσεις του Τμήματος σε τοπικό επίπεδο.

Οι μικροί μαθητές με την παρότρυνση των εκπαιδευτικών γίνονται υπέρμαχοι του «ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ!» και μας ταξιδεύουν με τον δικό τους τρόπο στον κόσμο του εθελοντισμού.

Σας ευχαριστούμε που δείχνετε την κοινωνική σας ευαισθησία, στηρίζοντας τη σημαντική δράση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς.

Με εκτίμηση.

Εκ μέρους του Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΦΡΙΤΣΑ