Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμφωνία Προοπτικής» και υποψήφιου Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα

Την 18/4/2019 στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας έλαβε χώρα συνάντηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Συμφωνία Προοπτικής» και υποψήφιου Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα και των συνεργατών του, με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και τον Αστ. Δ/ντή Δ.Α.Βοιωτίας.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο κ.Ταγκαλέγκας παρουσίασε το σχετικό με την Υπηρεσία μας, μέρος του προγράμματός του. Εν συνεχεία ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της Ε.Α.Υ.Βοιωτίας για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το Αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στην περιφέρεια Λιβαδειάς και στη Βοιωτία εν γένει, δεσμευόμενος ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, σε συνεργασία με την Ένωσή μας, προς επίλυση αυτών. Η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας εύχεται στον επικεφαλής και στους υποψηφίους του συνδυασμού «Συμφωνία Προοπτικής» καλό αγώνα και καλή επιτυχία!