Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

2+1 τρόποι για να πίνετε περισσότερο νερό


Ας μην ξεχνάμε ότι το νερό είναι πηγή ζωής!

Το νερό, είναι πηγή ζωής, ενισχύει τον μεταβολισμό αλλά αντιμετωπίζει και την κούραση και τους πονοκεφάλους που είναι κατά κανόνα αποτελέσματα έλλειψης νερού στον οργανισμό!

Προς αποφυγήν των προαναφερθέντων αλλά και για την σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, υπάρχουν 3 απλοί τρόποι που βοηθούν στο να πίνουμε περισσότερο νερό κατά την διάρκεια της ημέρας μας!


Σημειώστε «προθεσμίες» στο μπουκάλι σας: Τα σημάδια πάνω στο μπουκαλάκι με το νερό σας, θα φανούν σημαντικοί σύμμαχοι σας ώστε να γνωρίζετε ποσό νερό θα «πρέπει» να καταναλώσετε στο διάστημα μια συγκεκριμένης ώρας κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Πιείτε νερό πριν διψάσετε: Τη στιγμή που αισθάνεστε διψασμένοι, το σώμα σας έχει ήδη χάσει αρκετό νερό για να μειώσει την απόδοσή σας κατά 30%. Αντιμετωπίστε την κόπωση κρατώντας δίπλα σας διαρκώς ένα μπουκάλι νερό και πίνετε κάθε τόσο και λίγο ώστε να μην φτάσετε στο σημείο να νιώσετε υπερ του δέοντος διψασμένοι.

Κρατήστε το νερό σας δροσερό: Το δροσερό νερό, σύμφωνα με την τη Joanne Larsen, διαιτολόγο με έδρα το Ντένβερ, είναι πιο «ελκυστικό» και πιθανολογείτε να καταναλώνετε περισσότερο σε πιο δροσερές θερμοκρασίες.


Πηγή: baby.gr