Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Απίστευτα αιχμηρή ανακοίνωση


 Εξαιρετικά αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πανελευσινιακού, υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο Μιχάλη Φωτάρα, στην οποία γίνεται δριμεία επίθεση με αποδέκτες, κατά κύριο λόγο, τη διοίκηση της Θήβας και την αστυνομία. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης:
«Εάν ο πρόεδρος και το Δ.Σ της Θήβας είναι ικανοποιημένοι που κέρδισαν στο παιχνίδι της Κυριακής τον Πανελευσινιακό, με την συμπεριφορά που επέδειξαν, ειδικότερα εντός του αγωνιστικού χώρου, αυτό μας κάνει χαρούμενους δέκα φορές περισσότερο που εμείς χάσαμε.
Διότι αξίζει να δίνεις χαρά σε ανθρώπους, με ιδιαίτερα προβληματικό χαρακτήρα.
ΑΛΗΘΕΙΑ
1. Υπήρχε παρατηρητής στον συγκεκριμένο αγώνα; Διότι από το Φύλλο Αγώνα διαπιστώνεται ότι υπήρχε κάποιος κύριος που δεν είδε τίποτα .... Ο Πανελευσινιακός θα τον βοηθήσει καλύπτοντας οποιαδήποτε κόστος χρειάζεται για οποιαδήποτε οφθαλμολογική εξέταση, και περίθαλψη του.
2. Υπήρχε αστυνομία;
Εάν υπήρχε όντως υπήρχε (που υπήρχε) ο κ. Χρυσοχοίδης, οφείλει άμεσα να την καλέσει στο υπουργείο, διότι είμαστε σίγουροι ότι μόνο αυτοί που υπήρχαν στο γήπεδο θα μπορούσαν να λύσουν τον «Μίτο της Αριάδνης» στο πρόβλημα της εγχώριας Τρομοκρατίας. 3. Με ποιά αρμοδιότητα στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο, και καθόλη την διάρκεια του αγώνα εκινούντο διαρκώς εναντίον του διαιτητή, αλά και στον πάγκο του Πανελευσινιακού;
4. Γιατί όλοι αυτοί εισήλθαν κι εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά την διάρκεια του β’ ημιχρόνου, και απειλούσαν τον διαιτητή , κι διεκόπη μάλιστα για ένα πεντάλεπτο το παιχνίδι;
5. Ο Πανελευσινιακός έπαιξε στα Ψαχνά, κι έχασε, κι ευχαρίστησε την διοίκηση της αντιπάλου ομάδας.
Έπαιξε και στα Λουκίσσια όπου νίκησε και τόσο οι διοικούντες, αλλά και οι φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας, ήταν ευγενέστατοι κι αξιοπρεπέστατοι.
Το ίδιο συνέβη, και στο Κιάτο όπου η ομάδα μας έχασε.
Όπως επίσης χαρήκαμε πολύ όταν οι διοικήσεις του Ολυμπιακού Λουτρακίου, και του Παναυπλιακού μας ευχαρίστησαν για την φιλοξενία που έτυχαν στα μεταξύ μας παιχνίδια στην πόλη μας.
Η ευγένεια και η αξιοπρέπεια πρέπει να διακρίνει όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, έτσι ανεβαίνει άλλωστε το επίπεδο καταδεικνύει το ήθος και την διανοητική κατάσταση όσων ασχολούνται με αυτό.
Είναι ευθύνη της πολιτείας να προστατεύσει τον χώρο του αθλητισμού από ανθρώπους και προβληματικούς χαρακτήρες.
«Ο ΣΚΟΠΟΣ .. ΑΓΙΑΖΕΙ» τα μέσα, δεν χωρούν στην χώρο αυτό, αλλά και σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, όταν βρισκόμαστε στο 2009, κι όχι στην δεκαετία του ΄70.
Εμείς ως διοίκηση του Πανελευσιναικού, θα θεωρούμε σημαντική την παρουσία των αντιπάλων ομάδων στην πόλη μας, και θα είμαστε καθόλα αξιοπρεπείς στον τομέα της φιλοξενίας, αλλά και των συνθηκών του αγώνα.

Αλήθεια ο πρόεδρος και το υπόλοιπο ΔΣ της Θήβας, αναρωτήθηκε αν υπήρχε, στο γήπεδο ο πρόεδρος και το υπόλοιπο ΔΣ του Πανελευσινιακού στο γήπεδο.
Όταν όμως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα σε συνδυασμό με την έλλειψη παιδείας και κουλτούρας, οι κανόνες της φιλοξενίας πάνε .. περίπατο
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ Θεωρούμε επιβεβλημένη από πλευράς ΕΠΟ και Υπουργείου Δημοσίας Τάξης την πλήρη διερεύνηση του πώς διεξήχθη ο αγώνας της Κυριακής στην Θήβα, και την λήψη μέτρων διότι ο κάθε κατεργαράκος πρέπει να πάει στον πάγκο που του ταιριάζει».

AO ΘΗΒΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Προφανως καποιοι παραγοντες της ομαδας του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ και ευτυχως οχι ολοι για να δικαιολογησουν την ηττα της ομαδας τους κατεφυγαν σε αυτην την ατυχη ανακοινωση περι φιλοξενιας και επικαλουμεθα την μαρτυρια του τεχνικου διευθυντη του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ κυριου ΔΟΥΚΑ τον οποιο ερχομενος ο προεδρος  της ΘΗΒΑΣ στις 14.00 στο γηπεδο τον χαιρετησε ,τον καλωσορισε και συνομιλησε μαζι του γνωριζοντας τον στο παιχιδι με τις ΒΡΑΣΙΕΣ που ηταν προπονητης καθως επισης καλοσωρισε και αλλους δυο παραγοντες της ομαδας που βρισκονταν εξω απο τα αποδυτηρια το ιδιο συνεβη και στο τελος του παιχνιδιου οπου ο προεδρος μας συνομιλησε με τον κυριο ΔΟΥΚΑ και συζητησαν για τις πορειες των δυο ομαδων επειδη ομιλουν περι φιλοξενιας θα θελαμε να μας απαντησουν σε ποια αποδυτηρια αλλων ομαδων που πηγαν να παιξουν τους προσφεραν φρουτα και νερα  και επικαλουμεθα ολες τις ομαδες του ομιλου περυσι και φετος οπου ειναι η σημερινη διοικηση του ΑΟ ΘΗΒΑ να πουν εαν εχουν παραπονα απο την φιλοξενια Οσον αφορα την διαιτησια η ομαδα της ΘΗΒΑΣ ειναι εκεινη που πρεπει να διαμαρτυρεται λογω οτι απο το 52' αγωνιζοταν με 10 ποδοσφαιριστες λογω αδικης αποβολης του Μπινιακου  και ο διαιτητης με τα σφυριγματα του ειχε κλεισει την ομαδα της ΘΗΒΑΣ  στην περιοχη της  επισης ο διαιτητης χαριστηκε δυο φορες στηνν επαναληψη να δειξει κιτρινη καρτα σε παιχτες της αντιπαλης ομαδας που ειχαν απο μια κιτρινη  σιγουρα δεν ευθυνομαστε εμεις παρα τα αντιθετα σφυριγματα του διαιτητη προς εμας  Τελος ουτε η εκθεση του παρατηρητη ουτε της αστυνομιας σημειωσε καποιο γεγονος      Δ.Σ     ΑΟ ΘΗΒΑ