Έξυπνα tips για να μοσχοβολάει ο χώρος
Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να τηγανίσετε ή να ψήσετε ψάρι στο σπίτι αλλά η μυρωδιά που μένει πίσω, σας κάνει πολλές φορές να το ξανασκεφτείτε.
Δοκιμάστε να βάλετε κανέλα, γαρύφαλλο ή βανίλια σε ένα μπρίκι με νερό και να τα βράσετε. Το καλό με τα συγκεκριμένα μπαχαρικά είναι ότι έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές! Η κουζίνα σας θα γεμίσει ευχάριστο άρωμα που θα περιορίσει αυτή τη μυρωδιά του ψαριού. Ένας άλλος τρόπος και μάλιστα κλασικός είναι το περίφημο ξύδι που κάνει θαύματα. Βάλτε μέσα στο ταψί ή στο τηγάνι… λίγο ξίδι το οποίο θα εξουδετερώσει την άσχημη μυρωδιά.