Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

.

Τραυματισμός θηροφύλακα απο....κυνηγό στις Πλαταιές!


Ανησυχία έχει προκαλέσει ο τραυματισμός – και στην περιοχή μας – θηροφύλακα από παράνομους, όπως αποδεικνύεται, κυνηγούς.
Το βράδυ της Δευτέρας οι δυο θηροφύλακες της Θήβας άρχισαν τις νυχτερινές περιπολίες τους, όταν στην περιοχή των Πλαταιών διαπίστωσαν πως λειτουργούσε ηχομιμητική συσκευή για ορτύκια.
Άφησαν το αυτοκίνητό τους μακρύτερα και πλησιάζοντας είδαν ότι η ηχομιμητική συσκευή επικοινωνούσε με κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιείται για την απενεργοποίησή της σε περίπτωση που ο κάτοχος αντιληφθεί τους θηροφύλακες.
Οι δυο θηροφύλακες κατάφεραν να σταματήσουν την λειτουργία της συσκευής και περίμεναν τον δράστη, ο οποίος πλησίασε, προφανώς για να ελέγξει το πρόβλημα.
Μόλις όμως οι θηροφύλακες συστήθηκαν, ο δράστης έριξε το φως του φακού στα μάτια του ενός και με την μπαταρία δίτροχου, βάρους 3 κιλών που κρατούσε, τον χτύπησε στο κεφάλι και τράπηκε σε φυγή.
Ο δεύτερος θηροφύλακας τον κυνήγησε, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω καθώς ο συνάδελφός του κάλεσε σε βοήθεια.
Ο θηροφύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τυχερά τραυματισμένος και το όλο θέμα βρίσκεται στην Αστυνομία, που διενεργεί προανάκριση.
«Πρόκειται για σοβαρό περιστατικό, που ποτέ δεν πίστευα ότι θα συμβεί στην περιοχή μας. Πιστεύω πως θα βρεθεί ο δράστης και θα αποδοθεί δικαιοσύνη» δηλώνει το Μέλος της Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε και Αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θήβας Ε. Δράκος, προειδοποιώντας πως «από εδω και στο εξής οι θηροφύλακες θα προσέχουν περισσότερο, αλλά και θα είναι αυστηρότεροι με τις παραβάσεις».
ΘΗΒΑ PRESS