Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Σάμος: 4 παιδιά χωρίς πατέρα τώρα τα άφησαν και χωρίς ρεύμα!


Eξοργισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου εδώ και αρκετές ημέρες, με αυτό που... συνέβη για άλλη μια φορά σε πολύτεκνη χήρα, μητέρα τεσσάρων (4) παιδιών.

Πριν από έναν (1) χρόνο περίπου, όλοι θυμόμαστε τον άδικο χαμό του 34χρονου πατέρα 4 παιδιών στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο, όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Ο Νικόλαος Κλώθος συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον χαμό του αφού περίμενε χτυπημένος στην άσφαλτο πάνω από 1,5 ώρα λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νησί και για άλλη μια φορά οι "γνωστοί - άγνωστοι" είχαν δώσει πολλά λόγια και υποσχέσεις.

Σήμερα και ενώ έχει περάσει πάνω από ένας (1) χρόνος, η 39χρονη χήρα κυρία Χαραλαμπάκη Καλλιόπη, είναι άνεργη με 4 ανήλικα παιδιάπεριμένωντας από το κράτος (ακόμη) να της βγάλει την σύνταξη από τον θάνατο του συζύγου της.

Τέσσερα ανήλικα παιδιά 11, 9, 7 και 2 ετών!

Αυτό λοιπόν το απίστευτο Κράτος φρόντισε και μέσω της ΔΕΗ την παραμονή των Χριστουγέννων της έκοψε το ρεύμα ,αφήνοντας 5 ανθρώπους στο σκοτάδι!

Παρόλο που (σύμφωνα με πληροφορίες μας) η ΔΕΗγνωρίζει μέσω αίτησης την πολυτεκνική ιδιότητα της χήρας... για να μην "πέσουν έξω τα καράβια'' και έρθει καμμιά πτώχευση του οργανισμού, προχώρησε λόγω οφειλών στην διακοπή ρευματοδότησης λόγω οφειλών!

Σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου κ. Απόστολος Τσιώλης, όταν έμαθε για το περιστατικό αυτό, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι που μένει η πολύτεκνη οικογένεια στοΚαρλόβασι και ανέβασε τον διακόπτη του σπιτιού επαναφέροντας το ρεύμα!!!

Σε δηλώσεις του στην ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ" μας ανακοίνωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συλληφθεί και δήλωσε αποφασισμένος πως "...η οικογένεια θα κάνει πρωτοχρονιά με αξιοπρέπεια" .

Ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων όπως μας είπε θα έχει επικοινωνία σήμερα το πρωί με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτηόπου θα του ζητήσει την παρεμβασή του!

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες της Σάμου που είναι ικανοί να συμπαρασταθούν με κάθε μέσο στην περιπέτειά της!

Κατά τα άλλα η κυβέρνηση ασχολείται ΜΟΝΟ με τα δικαιώματα των προσφύγων εξασφαλίζοντας στέγη, θέρμανση, ρεύμα, σίτιση και άλλα (και καλά κάνει), ξεχνώντας όμως ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πολίτες με ίσα δικαιώματα...

Ελπίζουμε ο Βουλευτής Σάμου κ. Σεβαστάκης να θυμηθεί ότι υπάρχουν και Σαμιώτες που δεινοπαθούν και να γυρίσει το βλέμμα του και σε αυτούς...!

Με πράξεις όμως...όχι με λόγια!

Από την πλευρά μας η εφημερίδα μας δηλώνει συμπαραστάτης της πολύτεκνης οικογένειας και με κάθε μέσο θα έχουμε το θέμα μέχρι να λήξει η περιπέτειά της στην πρώτη γραμμή!
Πηγή